Meatball Traiterie Amsterdam - ANNO 2016

Over ons

In een voormalige massagesalon aan  de Nieuwebrugsteeg 21 opent donderdag een take away-restaurantje met een nieuw concept: Mr. Meatball. In het toeristische centrum van de stad bestaan al tientallen hamburger-, patat-, wafel- en pizzazaakjes. Tijd dus voor iets nieuws. In onze mooie kleine, maar lichte, ruimte kan  de liefhebber terecht voor een ambachtelijke bal gehakt: van grootmoeders versie tot een pittige, gekruide, variant en een Bal van de Maand. Alles gemaakt van verse producten. Een snelle, maar eerlijke, Hollandse hap.

Naast de gehaktbal gaat Mr. Meatball ook kleine (zomer/winter)stamppotten serveren. Een concept dat hopelijk zal uitgroeien tot een groot succes.

Mr. Meatball is een initiatief van de zusjes Merlien en Hillary Samson die al jaren het populaire café De Hartjes op de hoek van de Nieuwebrugsteeg 25 runnen, slechts enkele meters verwijderd van de nieuwe zaak. De vraag naar iets anders dan de bekende borrelhap of bitterbal bleek  er groot. Nadat de massagesalon  haar laatste ‘happy ending’ had bereikt was het idee voor het nieuwe concept snel geboren. De salonmuren werden afgebikt zodat de oude, ruwe, stenen weer tevoorschijn kwamen. Die vormen nu het intieme decor van de zaak.

Behalve afhalen en leveren bestaat ook de mogelijkheid om de Hollandse snack, aan een kleine counter, ter plekke te nuttigen.

Namens Mr. Meatball,